Програм Културног центра за децембар

Културни центар „Хаџи Рувим“ најављује богат програм за последњи месец ове године.

У понедељак 9. децембра у 12 часова у сали биоскопа КЦ “Хаџи Рувим“ дечју представу „Миа и ја“ одиграће Театар „Плус“. Укратко, Миа је наизглед обична девојка, али она крије чудесну тајну јер у њеном поседу се налази тајанствена књига о далеком чаробном свету званом Сентопија.

Већ 10. децембра у 19 часова у великој сали Општине Лајковац одржаће се трибина поводом обележавања Колубарске битке. На тему „Геополитички узроци Првог светског рата“ говориће проф.др Миломир Степић.

У среду 12. децембра у 20 часова у великој сали Општине Лајковац биће изведена монодрама „Franše D’Epere на Јужном булевару“ у којој игра Јовица Јашин, по тексту Александра Поповића. Ово је прича о пензионисаном железничару Чика Дулету са Чубуре.

Још једна трибина поводом обележавања Колубарске битке одржаће се 16. децембра године у великој сали Општине Лајковац, с почетком у 19 часова. Гост трибине је потпуковник др Слободан Ђукић, а тема „Србија у Великом рату:Колубарска битка“.

Милош Радовић, солиста РТС-а, одржаће концерт „Песмом да вам кажем“ 23. децембра у 20 часова у великој сали Општине Лајковац.