При крају асфалтирање пута за Бркиће у Ратковцу

Радови на путу за Бркиће у Ратковцу коначно се приводе крају. Мештани овог засеока дуго су чекали на асфалтирање овог пута, а ради се о врло незгодној деоници која је мештанима стварала велике проблеме. Радове вредне 6,5 милиона динара, које финансира општина Лајковац, изводи предузеће “Колубара Грађевинар”. Асфалтира се деоница дужине 520 метара. Градилиште је у петак обишао председник општине Лајковац Андрија Живковић, са сарадницима.

-Општина Лајковац је из буџета за ову годину издвојила 30 милиона динара за уређење и реконструкцију путева на територији општине. Први лепи дани у овој години омогућили су наставак започетих послова из прошле године. Планираном динамиком приводе се крају радови на асфалтирању пута у Бркића крају у Ратковцу. Након завршетка посла на асфалтирању ове деонице, фирма “Колубара Грађевинар” завршиће током априла и тротоаре у улици Димитрија Туцовића у Лајковцу и асфалтирање пута за Ивковиће у Бајевцу – подсетио је Андрија Живковић приликом обиласка радова у Ратковцу.
Горан Гавриловић из Ратковца, члан Општинског већа, каже да је ово доказ да Општина улаже равномерно средстава у развој градског језгра и сеоског подручја.