Финале Купа Србије 6. марта, од вечерас преузимање улазница

Финале Купа Србије у обе конкуренције игра се 6. марта у Спортској хали Лајковац, а Одбојкашки савез Србије данас је саопштио и сатницу. Мушко финале између Партизан Сокербета и Младог радника из Пожаревца играће се од 16.30 сати, а финале у конкуренцији жена између нашег Железничара и Црвене звезде почиње у 19 часова.

Обе утакмице ће традиционално преносити РТС 2, али ће и хала свакако бити испуњена колико то буде могуће. Највеће интересовање сигурно влада код Лајковчана, тако да је ОК Железничар одлучио да верни навијачи и љубитељи одбојке од вечерас могу преузимати бесплатне улазнице, сваке вечери између 20 и 21 час у просторијама клуба (односно, докле их буде било).

Жеља је актуелни бранилац трофеја и троструки освајач националног купа, у сезонама 2017/18, 2018/19 и 2020/21. Прилика је да сјајни тим који је маестрално укомпоновао тренер Бранко Ковачевић крунише одличне игре ове сезоне првим трофејом. За велики подвиг, којем се надамо, има и достојног противника: Црвена звезда има квалитетан и искусан тим, који је највећи део сезоне одиграо сјајно.

Недеља 6. март је прилика за велико окупљање Лајковчана у Спортској хали, за ново исписивање историје одбојке и спорта ових простора, као и за још једну велику промоцију вароши на Колубари!