Реми Железничара и ваљевског Радничког у Лајковцу

У 24. колу Колубарско-мачванске зоне Железничар и ваљевски Раднички су у Лајковцу одиграли 1:1. У тврдој утакмици оба гола постигнута су из пенала: за Раднички стрелац је био Рашевић у 26. минуту, док је Жеља извукао бод у надокнади времена – у 93. минуту сигуран са беле тачке био је Драган Томић.

Утакмица Дивци – Задругар биће регистрована службеним резултатом 3:0 за домаћи тим. Како сазнајемо, Лајковчани су меч почели са само седам фудбалера на терену. После раног вођства домаћина од 2:0 вероватно је играчима и управи Задругара било јасно да је неодрживо играти тако 90 минута, па су напустили терен. Имајући у виду тренутну ситуацију у Задругару, добро је што су до краја првенства остала само два кола. Надајмо се да ће се Задругар престројити преко лета и нормално кренути у првенство Окружне лиге Колубара.

Остали резултати 24. кола: Младост – Рибница 2:3, Раднички Клупци – Врело Спорт 1:6, Качер – ОФК Осечина 1:4 и Цер – Јединство 2:0. Слободан је био Борац.

После другог узастопног ремија Жеља је и даље на четвртом месту са 34 бода.

У претпоследњем колу Железничар гостује у Осечини, док Задругар дочекује Раднички Клупци, који такође губи зонашки статус.